Met de Groeten van Paulus

Begin januari 2008 regisseerde Esther Erdtsieck-Blaaser, in opdracht van de Protestantse Kerk Nederland gemeente Voorburg, de musical ‘Met de groeten van Paulus’.. De voorstelling ging over een reclamecampagne die apostel ‘Paulus’ weer op de kaart moest zetten. Een eigentijdse musical, met enthousiaste spelers en een gemotiveerde organisatie. Drie daverende voorstellingen zorgden voor een succesvol einde. Achteraf werd er dan ook nog veel over gesproken en geschreven.
Een bezoeker op de site van de Opstandingskerk Voorburg: “We hebben genoten, jullie zagen er fantastisch uit. De muziek, koor, toneel was hartstikke gaaf. Voor herhaling vatbaar”.
De Kerkwijzer van de kerkelijke gemeente Voorburg: “Degenen die meededen roemden de goede sfeer waarin er geoefend werd. Zo’n musical werkt verbindend zowel door alle leeftijden heen als door de wijken heen. Hulde aan de wijkgemeente de opstandingskerk die ooit het initiatief nam tot de bijbelse musicals. En hulde aan alle musici en acterenden die voor een mooie uitvoering zorgden.”
Een predikant: “Zij allen verbleken nu echter in het licht van onze recent onthulde Voorburgse-kerk-sterren, die ik mocht bewonderen in een onvergetelijke uitvoering van de musical ´Met de groeten van Paulus´. Opeens stonden ze daar, een prachtpodium vol bekenden en onbekenden, een legioen van liedkunst, ontroerend tastbare sterren aan de eigen gevoelseinder. Vrijwel allemaal liefhebbers, maar het resultaat was semi-professioneel, en, belangrijker, existentieel. Joop van den Ende aan de Vliet, maar veel meer dan dat. Geen triviaal Circustheater, maar een vitaal vertoon. Voor kerkelijke begrippen een enorm project, en wat was het goed ... imposant! De organisatie, de musici, de zangers, de spelers, ik ben ze dankbaar voor deze unieke, inspirerende ervaring.”
Acteerstudio Kids
Lesblok 1 (14 lessen)
11 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio Junior
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio (jong) volwassenen
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen