Nationale Voorleesdagen

Op 18 januari begint met het Nationale Voorleesontbijt de Nationale Voorleesdagen van 2012. Op peuterspeelszalen, kinderdagverblijven en basisscholen worden de kinderen voorgelezen. Dramacoach komt tijdens deze dagen op diverse instellingen een gastles geven en voorlezen. De kinderen wordt gedurende een uur voorgelezen uit een prentenboek. Het voorlezen wordt steeds onderbroken met een kleine spelopdracht. Met deze werkwijze wordt het verhaal interactief en worden de kinderen meegenomen in het verhaal.

Het boek 'Mama kwijt', geschreven door Chris Naughton is uitgekozen tot prentenboek van het jaar 2012. Voor de Nationale Voorleesdagen heeft Dramacoach een gastles of workshop ontwikkeld rond dit boek. Mama kwijt gaat over een schattig uiltje, dat al slapend uit zijn nest valt en zijn mama kwijt is. Eekhoorn zal hem wel even helpen, maar dan moet kleine Uil wel de juiste aanwijzingen geven.

Twee andere boeken waarvoor gekozen kan worden zijn 'Bang mannetje' (Mathilde Stein en Mies van Hout) en 'Temmer Tom' (Tjibbe Veldkamp en Philip Hopman)
Acteerstudio Kids
Lesblok 1 (14 lessen)
11 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio Junior
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio (jong) volwassenen
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen