Assessment Training

Het is niet ongebruikelijk dat een assessment onderdeel is van een interne of externe sollicitatieprocedure. De ervaring leert dat veel sollicitanten niet exact weten wat een assessment inhoud en dus ook niet wat er van hen wordt verwacht. Veel assessments verlopen daarom teleurstellend. Sollicitanten worden afgewezen, terwijl zij wel de juiste competenties bezitten voor de betreffende functie.

Tijdens onze training 'haal meer uit je Assessment' leer je wat er van jou wordt verwacht en oefen je situaties met de ervaren acteur en trainer Jeroen van Dijk. Hierdoor krijg je meer inzicht in competentiemanagement en leer je jouw competentieniveau te tonen tijdens een assessment. Dit vergroot de kans op een baan die bij je past en bovenal die je verdient. Zoals gezegd richt onze training zich voornamelijk op het simulatiedeel van assessments. Dit valt onder te verdelen in: een managementgesprek, een klantgesprek, een adviesopdracht en de mondelinge postbak.

'haal meer uit je Assessment' organiseren wij voor groepen op basis van open inschrijving en incompany, maar ook in de vorm van privé coachingsessies. Bij de laatste twee vormen staat uiteraard de leervraag van de deelnemer(s) centraal.
Acteerstudio Kids
Lesblok 1 (14 lessen)
11 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio Junior
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio (jong) volwassenen
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen