BSO feest DAK kindercentra

Op 4 januari 2008 werd in het World Forum Congresgebouw in Den Haag het DAK kindercentra BSO feest georganiseerd. Maar liefst 750 kinderen tussen de 6 en 12 jaar namen deel aan dit grote culturele spektakel. De boodschap die centraal stond deze middag was: “ Hoera, we zijn allemaal anders en iedereen is dus ook goed in iets anders, anders is leuk!”, gebaseerd op het gouden boekje ‘Anders is leuk’ van Francine Oomen.
In groepen van vijftig namen de kinderen deel aan workshops beeldende kunst, dans en drama met als resultaat een eindpresentatie. Ons werd gevraagd - in het kader Respect2all, respect zoeken en vinden, voor jezelf en iedereen - de workshops drama te geven. Dramacoaches Silvia La-Vos, Danielle Meijboom, Karien Roldaan en Simone de Jong gaven ieder twee workshops, één aan kinderen van 6 t/m 8 jaar en één aan kinderen van 9 t/m 12 jaar. Zoals gezegd gaf elke groep na afloop van de workshops een eindpresentatie. In een zelf gemaakt kostuum en tussen een zelf gemaakt decor brachten de kinderen een dans of toneelstuk voor aanwezige familieleden.

Er is deze dag veel flexibiliteit en doorzettingsvermogen van onze dramacoaches gevraagd. In korte tijd en temidden van 750 uitbundige kinderen lukte het hen de kinderen te vermaken en iets te leren. Het was vermoeiend en chaotisch, maar dankzij het enthousiasme en de inzet van de docenten en de organisatie een gedenkwaardig en geslaagd project.
Acteerstudio Kids
Lesblok 1 (14 lessen)
11 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio Junior
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio (jong) volwassenen
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen