Muziektheater Kapoen!

Een voorstelling, op, in, onder en nabij een steigerinstallatie van 27 meter breed en 5 meter hoog, geregiseerd door dramacoach Esther Erdtsieck-Blaaser, die je niet mag missen! Kapoen wordt een spektakel aan de Barendrechtse Gaatkensplas.

Tessa Vugts, hoofdrolspeler: “Kapoen brengt meisjesdromen in vervulling. Het is heel bijzonder dat we dit allemaal samen mee mogen maken. Ik moet op een gegeven moment van twee-hoog een trap naar beneden nemen, achter het publiek langs rennen om vervolgens op tijd weer in mijn nieuwe decor op twee hoog aan de andere kant van het plein te zitten. Maar dat is niets in vergelijking met het ensemble: zij moeten ook nadenken over de tijd die ze nodig hebben om zich om te kleden en zenders te wisselen. Ze moeten veel meer onthouden. Respect voor deze kanjers!”.
Arjan Muller, dirigent: “Een unieke kans om eens iets anders te doen met het bedreven orkest. Bovendien samen met anderen en op een speciale plek”.
Ruud van der Arend, decorbouwer: “Eindelijk weekend na een hele week werken; lekker uitslapen!? Nee, de wekker gaat elke zaterdag om 8 uur om samen met andere Barendrechters te bouwen aan het decor van Kapoen. Gelukkig begrijpt mijn vrouw het. Zij speelt zelf in de voorstelling en heeft mij aangestoken.”
Burgemeester van Belzen, lid van het Comité van Aanbeveling: “Met deze productie laat Barendrecht zien dat er genoeg valt te beleven in een Vinexwijk. Het is bijzonder om te hoe vrijwilligers en organisaties samenwerken om van Kapoen een succes te maken. De hele Barendrechtse samenleving is betrokken bij deze voorstelling.”

Kapoen is te zien van woensdag 22 april t/m zaterdag 25 april 2009, aanvang 20:15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij theater Het Kruispunt in Barendrecht (www.theaterhetkruispunt.nl) of op speelavonden aan de kassa op de speellocatie. Prijzen: €15,- vanaf 13 jaar en €10,- tot 13 jaar.
Acteerstudio Kids
Lesblok 1 (14 lessen)
11 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio Junior
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio (jong) volwassenen
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen