Inschrijfformulier Dramacoach
 

Algemene toelichting en voorwaarden
Door middel van dit formulier kunt u zich inschrijven voor groepstrainingen en cursussen met individuele inschrijving. Met de inschrijving komt een overeenkomst tot stand tussen de aanvrager en Dramacoach. Mocht onverhoopt de cursus of training van uw keuze niet aangegeven zijn in de onderstaande keuzelijst, kiest u dan voor de optie 'Anders, namelijk ...' en vul de cursus of training van uw keuze in bij 'Opmerking'. In dat geval komt niet direct een overeenkomst tussen de aanvrager en Dramacoach tot stand, maar wordt dit inschrijfformulier beschouwd als contactformulier. U kunt zich alleen inschrijven door akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Voor op maat gemaakte groepstrainingen, privé-lessen, teambuildingevenementen en andere op maat gemaakte diensten verwijzen wij u graag naar ons contactformulier.
 
Inschrijven van een ander persoon dan uzelf
Het is mogelijk dat u iemand anders wilt inschrijven dan uzelf, bijvoorbeeld uw zoon of dochter of een werknemer. Vult u bij het inschrijven van een ander persoon uw gegevens in bij deel A en de gegevens van de deelnemer bij deel B. Let wel de aanvrager is de betalingsplichtig persoon.
 
Inschrijven onder 18 jaar
Wij kunnen geen inschrijving accepteren van personen onder de 18 jaar zonder toestemming van een ouder of verzorger. Bent u jonger dan 18 jaar en wilt u zich inschrijven dan moet een ouder of verzorger zijn of haar gegevens opgeven bij deel A en akkoord gaan met de inschrijving.
 
Verificatie
Alle inschrijvingen worden door ons geverifieerd om zeker te stellen dat de ingevoerde gegevens juist zijn en indien van toepassing een ouder of verzorger akkoord is met de inschrijving. 
 

Acteerstudio Kids
Lesblok 1 (14 lessen)
11 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio Junior
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio (jong) volwassenen
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen