Profiel

Organisatie
Dramacoach is een toonaangevende, innovatieve en dynamische dienstverlenende organisatie. Drama vormt de basis van al onze diensten. Het is het doel op zich of het middel om andere doelen te bereiken. Wij zijn gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel, waar we over een trainingsruimte beschikken en leveren onze diensten op locatie in heel Nederland en Vlaanderen. Ons innovatieve pakket diensten, onze persoonlijke en informele aanpak en ons team competente coaches, trainers, theatermakers, (trainings)acteurs en dramadocenten zijn ons onderscheidend vermogen en onze toegevoegde waarde.

Missie en Visie
Theater, televisie, film en reclame worden toegankelijker en het aanbod neemt toe. Professionals worden beoordeeld op hun competenties, omdat deze de mate van succes bepalen. Ook binnen het onderwijs realiseert men zich steeds meer dat drama een belangrijke bijdrage levert aan de sociale en culturele ontwikkeling van het kind.

Dramacoach gelooft in de kracht van drama. We zetten drama in als doel of als middel. De behoefte van onze klanten staat daarbij centraal. Door onze persoonlijke aanpak, ons kundige team en de manier waarop wij een veilige en informele sfeer creëren, stellen wij onze klanten in staat meer uit hun ik te halen.

Drama als doel en als middel
Bij acteerlessen en regie van producties is drama het doel. De deelnemers leren acteren of hun acteerprestatie verbeteren. Drama kan echter ook het middel zijn om andere vaardigheden te trainen. Tijdens bijvoorbeeld onze bedrijfstrainingen halen de deelnemers met behulp van drama-oefeningen meer uit hun ik.
Acteerstudio Kids
Lesblok 1 (14 lessen)
11 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio Junior
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio (jong) volwassenen
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen