Train de Trainer - Individuele Coaching

Voor wie?
Gediplomeerde en autodidactische dramadocenten, maar ook cultureel werkers en andere docenten die zich willen verdiepen in het geven van dramalessen.

Doel en Resultaat
Ten aanzien van het persoonlijke leerdoel is inspiratie opgedaan en zijn kennis en vaardigheden maximaal opgefrist of vergroot.

Aanpak en Werkvormen
Individuele coaching, intervisie en eventueel werkplekbezoeken. Gedurende een serie gesprekken en oefeningen, waarbij o.a. op gestructureerde wijze praktijksituaties worden behandeld, komen afhankelijk van het leerdoel onderwerpen, zoals lesmateriaal, lesplan, lesorganisatie, feedback en contact (aandacht voor de individuele deelnemer) aan bod.

Programma
Het lesprogramma wordt op basis van het persoonlijke leerdoel opgesteld.

Duur en Locatie
De totale duur en de trainingslocatie(s) worden bepaald aan de hand van het leerdoel en het lesprogramma. Elke afzonderlijke sessie op onze eigen locatie duurt ten minste 1 uur en op een andere locatie ten minste 1,5 uur.

Tarieven
•  Coach ca. €93,- per uur, incl. BTW
•  Senior Coach ca. €121,- per uur, incl. BTW

Alle prijzen zijn exclusief eventuele toeslagen, huurkosten, reiskosten en verblijfskosten. De vorm, inhoud en prijzen gelden onder voorbehoud van typefouten of nog niet op deze site doorgevoerde wijzigingen.
Acteerstudio Kids
Lesblok 1 (14 lessen)
11 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio Junior
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio (jong) volwassenen
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen