Regisseren

Een regisseur geeft een voorstelling, filmproductie of evenement vorm en is artistiek eindverantwoordelijke. Dat wil zeggen dat een regisseur de leiding heeft over het artistieke team dat bestaat uit decor, grime, kostuum, muziek, dans en techniek, maar ook betrokken is bij het auditeren (de selectie van de acteurs) en het bewerken of schrijven van het script.

Wij regisseren theatervoorstellingen, bedrijfsfilms, evenementen e.d., stellen regieplannen op, begeleiden regisseurs en artistieke teams, verrichten dramaturgische werkzaamheden en bewerken scripts. Onze gediplomeerde en multidisciplinaire theatermakers zijn onze meerwaarde. Zij zijn niet alleen regisseur, maar o.a. ook dramadocent. Hierdoor zijn zij in staat niet alleen de voorstelling, de film of het evenement vorm te geven, maar ook de acteurs te trainen zodat hun spel verbeterd.

Voor wie?
Organisaties die een voorstelling of filmproductie maken of een evenement organiseren, zoals bedrijven, theatergezelschappen, productiemaatschappijen, evenementenbureaus, basisscholen, verenigingen en buurthuizen.

Welke vorm?
•  Regie
•  Artistieke begeleiding
•  Scriptbewerking
•  Opstellen van een regieplan
•  Dramaturgie

Wij regisseren
  Filmproducties (ook bedrijfsfilms)
  Voorstellingen
  Evenementen
  Musicals Basisschool Groep 8
  Eindfilms Basisschool Groep 8
Acteerstudio Kids
Lesblok 1 (14 lessen)
11 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio Junior
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen
Acteerstudio (jong) volwassenen
Lesblok 1 (14 lessen)
18 september 2018
Zevenhuizen